Rørfrysning - Gasinstallation Claus Petersen +45 2566 2040cp@danskgasteknik.dk
DANSK GASTEKNIK APS – DIN ERFARNE SAMARBEJDSPARTNER

Rørfrysning – Et alternativ til afspærring af rør

Hos Dansk Gasteknik udfører vi rørfrysning til mange forskellige omstændigheder og situationer, og det gælder bl.a. fjernvarme, vandforsyning, kloakledninger, industri, procesanlæg og offshore installationer. Vores løsninger til rørfrysning kan anvendes til udskiftning af f.eks. defekt ventil, udvidelse af røranlæg, afspærringsprop i forbindelse med trykprøvning og meget mere.

Dansk Gasteknik udfører rørfrysning i Danmark, Norden og ved offshore installationer, hvor vi har en fast implementeret rutine på Total offshore anlæg i Nordsøen. Derudover er vi kvalificeret som leverandør i Achilles JQS – Olieindustriens leverandørregister i både Danmark og Norge. Rent praktisk udfører vi rørfrysning ved brug af flydende nitrogen (minus 196℃) med vores standard fryseværktøj fra ¼” til 24”. Rørfrysning kan udføres på alle gængse rørstørrelser.

Fordelene ved rørfrysning

Ved at anvende rørfrysning af Dansk Gasteknik sikrer vi, at processen bliver så effektiv som muligt og det medfører;

  • Ingen aftapning eller genpåfyldning af vand
  • Ingen udluftning efter genpåfyldning
  • Ingen ventetid for svejseren
  • Ingen varsling af øvrige forbrugere
  • Ingen gener for øvrige forbrugere
  • Ingen lukning af ventiler
  • Tørt svejsested

Vi har meget stor erfaring i rørfrysning –vi har udført rørfrysning i mere end 40 år

Rørfrysning kan anvendes på alle typer rør – alle størrelser rør og på alle flydende medier. Vores metode til rørfrysning sørger desuden for, at der ikke opstår strukturændringer i materialet efter endt frysning og optøning. Læs mere om vores arbejde med rørfrysning her.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores løsninger indenfor rørfrysning eller har du spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe dig og kan kontaktes på tlf. + 45 25 66 20 40 eller mail cp@danskgasteknik.dk, så vi kan finde frem til den helt rigtige løsning til din problemstilling.

Læs mere her